{pdf download} Praying from the Heavenly Realms: Supernatural Secrets to a Lifestyle of Answered Prayer

UNA LLETRA FEMENINA DE COLOR BLAU PAL·LID leer pdf

UNA LLETRA FEMENINA DE COLOR BLAU PAL·LID de FRANZ WERFEL

Libros gratis en computadora en pdf para descargar. UNA LLETRA FEMENINA DE COLOR BLAU PAL·LID

Descargar UNA LLETRA FEMENINA DE COLOR BLAU PAL·LID PDF

Ficha técnica

  • UNA LLETRA FEMENINA DE COLOR BLAU PAL·LID
  • FRANZ WERFEL
  • Número de páginas: 160
  • Idioma: CATALÁN
  • Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
  • ISBN: 9788416987511
  • Editorial: EDICIONS DE 1984
  • Año de edición: 2019

Descargar eBook gratis

Libros gratis en computadora en pdf para descargar. UNA LLETRA FEMENINA DE COLOR BLAU PAL·LID

Overview

Un alt funcionari del ministeri, respectable i casat, rep una carta escrita amb tinta blau pàl·lid. La lletra és femenina. Breument i amb molta formalitat, la carta li demana ajut per a un noi. Aquella petició revifa els records d’un amor antic i fa trontollar la vida d’home acomodat que havia farcit de cinisme la seva posició.
Precisa i perfecta, aquesta obra de Franz Werfel, un dels grans autors vienesos de l’època d’entreguerres, és la història d’un trasbals i una traïció a la Viena del 1936, però també és una novel·la sobre la mala consciència i els remordiments i un comiat amarg de la ciutat i de tota la civilit-zació centreeuropea que es desfà.

Franz Werfel (Praga, 1890–Beverly Hills, 1945) és, juntament amb Franz Kafka, Martin Buber i Max Brod, un dels grans artistes de la Viena jueva dels anys vint del segle passat. El 1921 va rebre el premi Schiller i el 1925, el premi Grillparzer. L’any 1929 es va casar amb Alma Mahler. En entrar les tropes de Hitler a Àustria el 1938, van fugir cap a França i van creuar secretament els Pirineus. L’octubre del 1940 van arribar a Nova York i finalment es van establir a Beverly Hills, on Werfel va morir mentre corregia les galerades dels poemes escrits entre el 1908 i el 1945. Poeta, novel·lista, dramaturg i assagista, és l’autor d’una obra extensíssima.

PUBLICACIONES SIMILARES:
Online Read Ebook Pack mensuel Passions : 12 romans + 2 gratuits (Novembre 2019) download link,
[PDF] Raintree: Inferno/Haunted/Sanctuary by Linda Howard, Linda Winstead Jones, Beverly Barton read pdf,

Næste indlæg

{pdf download} Praying from the Heavenly Realms: Supernatural Secrets to a Lifestyle of Answered Prayer